Yamaha scooters

Yamaha is een begrip in Nederland en levert al jaren mooie degelijke betrouwbare scooters en brommers.

Klik op onderstaande button voor een overzicht van alle Yamaha modellen.

Overzicht modellen

Yamaha is onderscheidend door heel veel verschillende redenen. Onze racing heritage, onze positie als toonaangevende specialist in sport/leisure machine’s, onze creativiteit, onze bewezen betrouwbaarheid en onze geavanceerde technologie zijn allemaal onderdeel van het merk Yamaha. Onze grote populariteit is ook heel belangrijk voor ons; vele mensen over de hele wereld genieten en hebben genoten van onze producten. Maar meer dan alles is het ons karakter wat het verschil maakt. Dat zit achter elk product wat wij maken voor de klant en de service die wij verlenen aan de klant. Wij hebben spirit, zijn gepassioneerd en uitdagend.

Je bent jong en je weet wat je wilt. Je vindt iets leuk of je vindt het niks. En je neemt alleen maar genoegen met het allerbeste. De Yamaha Aerox zal je eerste scooter zijn. En niets anders dan dat.

Met zijn radicale sportieve design en snaarstrakke chassis is de Aerox dé ultieme 50cc-sportscooter. Daar kan niets tegenop. En met de nieuwste Aerox 4 is er nu nog meer keus.

De compacte vloeistofgekoelde viertaktmotor levert indrukwekkende prestaties en is daarnaast ook nog eens zuinig. En de Aerox 4 heeft alles wat je zou willen: een indrukwekkend design, een krachtige acceleratie én een stille, zuinige motor. En het is gewoon de allercoolste scooter die er is.

ScooterSMART