Scomadi scooters

De Scomadi scooters hebben een knipoog naar het verleden. Tien jaar ontwikkeling en ervaring hebben ervoor gezorgd dat Scomadi scooters met deze fantastische scooter op de markt komt.
De ontwikkeling van de Turismo Leggera is gedaan door mensen die liefde voor het vak hebben en dat is te zien én te voelen tijdens het rijden.

Klik op onderstaande button voor een overzicht van alle modellen.

Overzicht modellen

Scomadi scooters, a modern classic!

Welkom op de pagina van Scomadi scooters, de klassieke scooter met techniek van vandaag.

Op deze pagina vind je meer over Scomadi scooters. Het ontstaan, de nieuwtjes, de modellen, maar natuurlijk ook waar je ze kan kopen. Check snel de modellen of bezoek één van onze dealers om ze in levende lijve te zien en verbaas je over de combinatie van klassieke vormen en moderne, sportieve techniek.

De Turismo Leggera is een Engels merk en ontstaan uit liefde voor het vak. Een scooter met een knipoog naar het verleden. Zijn klassieke body gecombineerd met hoogstaande techniek zorgen voor een dynamisch voorkomen met voortreffelijke rijeigenschappen. Geen enkel merk weet de chemie tussen sportiviteit en een klassiek uiterlijk zo te combineren als Scomadi. Niet voor niets is Scomadi, A modern classic.

Scomadi.nl