Kymco scooters

Kymco is sinds 1994 in Nederland op markt en heeft in de loop van jaren laten zien dat ze mooie degelijke betrouwbare scooters leveren.
Klik op onderstaande button voor een overzicht van alle modellen.

Overzicht modellen

KYBE bv is sinds 1994 de importeur van Kymco scooters.

KYBE is begonnen met het importeren van het model DJ. Tegenwoordig is er keuze uit 24 verschillende modellen in zowel snor, brom, motor en ATV uitvoering. KYMCO is uitgegroeid tot een volwaardig scootermerk op de Nederlandse wegen en het merk groeit nog steeds. Mede door een uitstekend prijs/kwaliteit verhouding is het merk de laatste jaren gestegen naar een 3e plaats van de scooterverkopen in Nederland. Zij adviseren POWER 1 OLIE.

Ruim 35 jaar produceerd KYMCO scooters, motorscooters en ATV’s. “Better than Best” is voor de Taiwanese twee- en vierwiel fabrikant meer dan alleen maar een slogan. Er worden heel veel inspanningen verricht om de filosofie van ontwikkeling, onderzoek, produktie, service, verkoop van de scooters en ATV’s te optimaliseren.

De bevindingen van de klanten zijn dikwijls de eerste insteek voor de ontwikkeling van nieuwe modellen. Alle modellen worden volgens de richtlijnen van ISO 9001 gefabriceerd. Daarbij hebben zij mede een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het eiland Taiwan.

 

Website Importeur